Ukategoriseret

Beskyt mod varme og UV-stråling med solfilm til bilen

Solfilm til bilen

Vi kender vist alle det der med at komme ind i en bil der har stået i solen, og bilen nærmest er kogende varm indeni. Her er film til bilen en rigtig god ide. Solfilm til bil fjerner op til 99% af UV-strålerne, hvilket også beskytter bilen intreriøre mod at falme og blive misfarvet.

Holdbart solfilm til bilen

Johnson Solfilm til bilen “Johnson Ray Guard” er en af de bedste autosolfilm på markedet. Ridsefri, let at montere, meget modtagelig overfor varmekrympning, der letter montage af filmen. Filmen kan bruge til bil, bus, varevogn eller lignende med alm. glasruder. Den kan dog ikke bruges på plastikruder som f.eks. campingvogne, da der er chance for filmen koger op. Denne solfilm til bil er udviklingen af den nye autosolfilm der holder farven. I flere tests holdt filmen sin farve, hvor almindeligt farvede film hurtigt skiftede til en lilla nuancer. “Johnson Ray Guard” film findes i 4 nuancer. Fra lys til meget mørk film. Så der er både til dem der vil have sorte vinduer og til dem der bare vil have beskyttelse mod varme og UV-stråling. Solafskærmning holder varmen ude af bilen om sommeren, så temperaturen ikke er så høj inde i bilen på en varm sommerdag. Restsalg ved www.stickers.dk

Klistermærker til både private og erhverv.

Stickers.dk fremstiller også udskårne tekster og logoer i folie, klistermærker, mærkater og streamers, til brug både inde og ude. På bil, lastbil, mc, scooter, båd, skilte, pc og meget mere. Det er også muligt at bestille skiltefolie, solfilm, showplates, truckernavneskilt og nummerpladerammer med egen tekst og design. På webshoppen du kan selv bestemme størrelse ved at indtaste den ønskede længde eller højde på mærket og se prisen med det samme. Kik rundt på shoppen og se det store udvalg. Print på folie, papir og lærred. Ønsker du at få lavet noget specielt, er dette også en mulighed.

Vis mere
Close