Ukategoriseret

Valgfrihed til folket

Folkets mandat

Mistery of snus er drevet af nysgerrighed og passion, og ekspertviden og kulturarv ses som en styrke. Mistery of snus har en simpel dagsorden – de kæmper for en fremtid hvor retten til det frie valg bevares, og ser sig som folkets mandat. Ekspertpanelet er kvalitetsstemplet, og ekspertpanelet er jer – mennesker som dig og mig. Folkets smag og mening sætter retningen for alle produktsmæssige udspil og tiltag.

Quality matters

I Mistery of Snus skaber de snustobak som autentiske, smagfulde løsninger til folket. De ønsker at fremtidssikre din nydelsesoplevelse. Helt enkelt og simpelt – uden overflødige detaljer og forstyrrelser. Den faglige kulturarv og grundlæggende værdier går tilbage til 1826, og bygger på professionelt håndværk nedarvet gennem fire generationer. Gennem mere end et århundrede har de varetaget folkets interesse og produceret snustobak i Danmark til den kræsne bruger. Det originale håndværk er tilsat jeres smag og holdninger, og derfra videreudviklet til de produkter, som formidles til en international skare af frie, bevidste brugere.

snustobak i Danmark

Hos Mistery of Snus tilbydes tyggetobak til europæiske kunder, snus er kun tilgængelig til forsendelse i Sverige og Norge.
I Danmark er det ulovligt at sælge snus. Det er dog lovligt, at du importerer snus til dit private brug. Det er efter lov om tobaksvarer mv., forbudt at markedsføre og sælge tobak i Danmark, hvis det skal indtages oralt og ikke er beregnet til at inhalere eller tygge. Dette forbud gælder derfor snus. Som sagt er det lovligt at importere snus I Damnark til privat brug. Sikkerhedsstyrelsen vurderer, at tre måneders privatforbrug svarer til cirka 500 gram snustobak, og af hensyn til forbrugernen accepteres en margin på 50%, så den tilladte mængde til privatimport er 750 gram.

Vis mere
Close